woensdag 11 maart 2015

Waiting for the spring.






Lente.
21 maart is het begin van de lente.De lente is het seizoen waarin de natuur weer op gang komt en dieren uit hun winterslaap ontwaken. Sommige mensen vinden het jammer dat de winter voorbij is, anderen zijn blij met een opkomende warmere temperatuur. Hieronder een aantal typische lente kenmerken en natuurlijk de kleding en makeup trends van deze lente.



.......................... Bloemen
Bloemen waaraan de lente gekenmerkt wordt, is bijvoorbeeld bloesembomen. Bloesembomen kunnen er heel sprookjesachtig uit kunnen zien. Andere typische lentebloemen zijn sneeuwklokjes, krokussen, narcissen en tulpen. 











.......................... Outfits
Voor lente outfits zijn dit seizoen pastelkleurtjes helemaal in, ook de bloementrend komt weer terug. Je ziet in de lente 2015 veel jurkjes en schattige rokjes terug komen. Voor de rest  zijn veel accessoires in.  










.......................... Make up
Deze lente zijn er weer een aantal make up trends. Twiggy eyes zijn helemaal in, dit is een ooglook waarbij je enorm veel mascara op je onderwimpers gebruikt, waardoor ze een soort van aan elkaar kleven. Grove wenkbrauwen zijn dit jaar opeens in, dit zijn wenkbrauwen met veel wenkbrauwhaar en niet al te netjes ingetekend. Op het gebied van lipproducten, is dit jaar de rode lipstick weer helemaal in. Ook wordt er veelvoudig gebruik gemaakt van lippotloden. Ook pasteltinten zijn dit jaar weer helemaal in!











''Spring is nature's way to saying; 'Lets party.''

Geen opmerkingen: